מתכון של עמית (אמא מכינה)
שמים כרובית שלמה בסלסלה כשמתחת יש את המינימום מים (2 כוסות מים רותחים) לסיר לחץ.
מדליקים על 2 דק' סיר לחץ hi.
בנתיים בקערית שמים 2 כפיות מיונז כפית שטוחה חרדל דיזון, כפית שטוחה שמן זית, כפית שטוחה פפריקה מעושנת, מלח לפי הטעם ומערבבים.
כאשר סיר הלחץ מסתיים מוציאים את הלחץ. מברישים את הכרובית מכל הצדדים ואז מפזרים מעל פירורי לחם.
מדליקים על אייר פרי (טיגון באוויר חם) 180 מעלות 20 דק עד שמקבל צבע וקריספי.