גודל המנה: 4
זמן הכנה: 45 דק'
רכיבים:
  • 3 כרעים מחולקים
  • כוס שמן קנולה
  • פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אבקת שום
  • גריל עוף
  • כורכום
  • 2 כוסות בורגול בינוני
  • מים רותחים

מתכון של לילך חיון מנטש

בקערה גדולה להכין מרינדה מכחצי כוס שמן קנולה, תבלינים שאוהבים, אני שמתי פפריקה מתוקה, קצת פפריקה חריפה, מלח, פלפל שחור, אבקת שום, גריל עוף, כורכום.

לערבב היטב.

3 כרעיים, למשוח במרינדה ולעסות היטב מכל הכיוונים.

בתבנית של הנינג'ה לשים נייר אפיה ולהניח את העוף.

מדליקים תכנית רוסט 190 מעלות 30 דק

באמצע להפוך את העוף

בינתיים לשים בקערה 2 כוסות בורגול בינוני (אפשר גם עבה), מים רותחים קצת מעל כיסוי. להוסיף למים כפית מלח, עוד קצת פפריקה וגריל עוף.

לערבב ולהשרות כך כרבע שעה.

לאחר שעברו 30 דקות, להוציא את העוף מהתבנית.

להוסיף אליה את הבורגול, לתוך כל המיצים שהעוף הגיר + חלק מהמים מהקערה, אם נותרו (הבורגול צריך להיות מכוסה בנוזל רק עד לגובהו, לא מעבר). להניח בחזרה את העוף מעל הבורגול ולהמשיך לצלות עוד כ 15 דקות.

לבדוק מוכנות ולהוסיף זמן בהתאם.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר