זמן הכנה: 7 דק'
רכיבים:
  • בצל גדול
  • 3 כרעיים
  • צרור פטרוזיליה
  • 2 סלרי חתוכים הגבעולים והעלים
  • שני שורשי פטרוזיליה
  • 2 גזרים
  • 2 קישואים
  • 4 תפוחי אדמה
  • 1 כרובית

מתכון של איתן פלג

חותכים בצל לחצאי טבעות ומטגנים עם מעט שמן זית על תוכנית בישול צריבה.

מפזרים מעט מלח, עד שקצת מזהיב.

מוסיפים את הכרעיים מופרדים ומטגנים טיפה.

מוסיפים את כל הירקות חותכים.

ממלאים במים רותחים עד לגובה המירבי של סיר הלחץ.

מטבלים לפי הטעם (אני מוסיף כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור).

מעבירים לתוכנית סיר לחץ 7 דקות.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר