מתכון של עמית "אמא מכינה"
כיצד מכינים?
מנקים את שווארמת ההודו וחותכים לרצועות. מערבבים עם שמן זית, תבלין שווארמה וטיפה מלח. חותכים 2 בצלים לטבעות דקות. מדליקים את הנינג'ה גריל על תוכנית גריל high ומכוונים את הזמן ל15 דק'. כשסיים להתחמם מוסיפים את הבצל לכ3 דקות. מערבבים מידי פעם. לאחר שהבצל קיבל טיפה צבע מוסיפים את רצועות השווארמה. מערבבים מידי פעם עד שהשווארמה מוכנה לטעמכם. צריך לקחת כ10 דק'.
הערות
מגישים עם לאפה/טורטיה, סלט, בצל סומק, כרוב עם לימון ושמן זית .