מתכון של סיוון מאיה
לוקחים תפו"א שלמים, לא מקולפים ולא מבושלים לפני.
שמים על תבנית הבסיס לפי הסדר: נייר כסף (לא חובה), מלח גס ואת תפו"א.
להפעיל תכנית אייר פריי 200 מעלות למשך 20 דק.
להפוך באמצע (זה בסדר שתפו"א כבר בפנים בזמן חימום מקדים).
בתום התכנית, להעביר למצב גריל hige למשך עוד 20 דקות. גם להפוך באמצע.
*לטעם מעושן, טיפטפתי כמה טיפות של עשן נוזלי על המלח כשהעברתי למצב גריל (מצורפת תמונה של בקבוקון עשן נוזלי לצד תפוא מוכן)
**לאקסטרא טעם מעושן: לערבב מעט שמן זית עם טיפה של עשן נוזלי, לפני הגשה לחצות תפו"א ולהבריש בקטנה למעלה ולבזוק מעט מלח גס… שלמות!