זמן הכנה: 20 דק'
רכיבים:
  • 2 בצלים חצויים וחתוכים לפרוסות ומטוגנים עד להזהבה עמוקה
  • 3 גזרים מגורדים לרצועות דקות
  • חצי כרוב חתוך לרצועות דקות
  • נבטים (אופציונאלי)
  • 2 כפיות מלח
  • כף סוכר
  • 20 דפי אורז עגולים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות רוטב סויה

מתכון של עדן אוריון

מטגנים את הבצל ומערבבים עם הגזר והכרוב.

מתבלים עם כף סויה, כף סוכר ושתי כפיות מלח

מערבבים היטב

מאפשרים לתערובת להגיר נוזלים (חצי שעעה)

מחממים את הנינג'ה אייר פריי

מכינים בלילה לדפי האורז

2 ביצים, מעט שמן, כף סויה, חצי כוסות מים.

מערבבים היטב

טובלים 2 דפי אורז בבלילה.

מוציאים, מנערים מהבלילה מניחים על קרש.

שמים אגרוף של תערובת הירקות ומגלגלים וסוגרים .

לי יצא 10 אגרולים.

בכל תבנית נינג'ה שמתי חמישה למשך 20 דקות, שני מחזורים .

טעים מאוד.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר