זמן הכנה: כ 5 דק'
רכיבים:
  • חצי ריקוטה
  • חצי בולגרית מעודנת
  • 2 חופנים גבנצ
  • ביצה
  • קצת פלפל

מתכון של עמית "אמא מכינה"

אצלנו אוהבים לאכול את הבורקסים בשבת בבוקר ההכנה מהירה והמילוי מושלם!

מערבבים בקערה – ריקוטה, בולגרית, גבנצ, ביצה, פלפל.

לוקחים דף פילו בעדינות חותכים ל2

לוקחים חתיכה אחת מרססים בשמן. מקפלים את הדף ל2 ומרססים ושוב מקפלים.

מניחים בקצה כפית מהמילוי וסוגרים למשולש .

סרטון שמראה איך מקפלים –

https://www.instagram.com/reel/CWggPDMoDvf/

בנינג'ה גריל על אייר פרי 200 מעלות 4-5 דק'.

או בתנור 180 מעלות כ20 דק' עד שמזהיב.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר