זמן הכנה: שעה ורבע
רכיבים:
  • המבורגרים
  • נתח אונטרייב
  • רוטב ברבקיו

מתכון של עדן שטיין

המבורגר – קניתי בקצבייה , 9 דקות בגריל high להפוך באמצע

על מנת להכין את הבשר המפורק משתמשים בנתח אונטריב.

צורבים אותו עם שום ובצלים בתוכנית בישול/צריבה , בערך 5 דקות עד ששינה צבע בכל כיוון.

לאחר מכן מכסים במים רותחים שיעברו את גובה הבשר ממש קצת.

מדליקים על תוכנית סיר לחץ שעה ורבע.

שמסתיים משחררים לחץ ומסננים את הנוזלים, מפרקים אותו וצורבים שוב בתוכנית צריבה או על מחבת.

בשלב הזה ניתן להוסיף רוטב ברביקיו וכוס בערך של הנוזלים של הציר.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר