רכיבים:
  • כף קונפלור
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • פירורי לחם
  • 3 כפות שמן
  • בצל סגול
  • שום
  • ככף רוטב צ'ילי חריף
  • ככף רוטב ברבקיו
  • ככף טריאקי
  • קשיו/שקדים

מתכון של לורן יוגב

חותכים חזה עוף לקוביות ומערבבים עם קונפלור.

בקערה נפרדת מערבבים 2 ביצים, מלח ופלפל. שופכים את העוף אל הביצים ומוסיפים פירורי לחם לציפוי מלא.

מפעילים תוכנית אייר פרי למשך 15 דק' עם 3 כפות שמן וממתינים עד שהעוף נהיה קריספי.

חותכים בצל סגול ושום.

מוסיפים לסיר ומשנים את התוכנית לרוסט

למשך 7 דק'.

מוסיפים ברביקיו, צ'ילי חריף וטריאקי.

מי שאוהב גם שקדים/קשיו(לא חובה)

ממשיכים לעוד 3 דק'.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר