זמן הכנה: 16 דק'
רכיבים:
  • זוקיני
  • בצל
  • שעועית ירוקה קפואה
  • גמבה
  • ברוקולי קפוא
  • כף שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • חזה עוף
  • תבלין שווארמה
  • 1 כפית סילאן
  • כף רוטב טריאקי

מתכון של סיוון צרור

שמים בסיר הכללי של נינגה את כל הירקות שהן חתוכות קטן.

מתבלים בכף שמן זית מלח ופלפל.

מדליקים על תכנית רוסט 180 מעלות בערך 8 דקות

לאחר מכן מוסיפים את הקוביות חזה עוף אותם מתבלים בנפרד בתבלין שווארמה צהוב.

מעל מוסיפים כף רוטב טריאקי וכפית סילאן.

נותנים לזה ביחד בערך עוד 7-8 דקות בערך או יותר עד שהכל מוכן ויקבל צבע יפה.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר