זמן הכנה: 10 דק'
רכיבים:
  • 1 ק"ג קמח כוסמין (800 גר מלא + 200 גר לבן)
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כוסות מים חמימים ( לא להכניס הכל מהתחלה)
  • 1 כף מלח
  • 1 ביצה
  • שומשום

מדליקים את הנינג'ה על תוכנית אפיה 180 מעלות, 10 דק'.

במיקסר עם וו לישה מכניסים את כל המרכיבים של הבצק חוץ מהמלח שמוסיפים לאחר לישה קלה מוסיפים את המלח. מעבדים את הבצק כ5 דק'

יוצרים כדור, שמים בקערה טיפונת שמן זית ומגלגלים את הבצק.

מכסים בניילון נצמד ושמים במקום חמים.

לאחר שתפח והכפיל את עצמו מחלקים לפי הכמות שרוצים. קולעים צמות ונותנים לו לתפוח כ10 דק'.

טורפים ביצה אחת עם כף מים ומברשים על החלות.

מפזרים שומשום.

מכניסים לניגנ'ה עד שמקבל צבע שחום.

*בתנור אובן צריך יותר זמן כ15 דק'

הוסף את התגובה שלך

צור קשר