גודל המנה: 6
זמן הכנה: 22
רכיבים:
  • בצל גדול חתוך לטבעות
  • כוס שעועית לבנה מושרת
  • כוס גריסי פנינה מושרים
  • קילו בשר (עדיפות לצלעות מס 2)
  • עצמות מוח
  • 2 קבנוסים גדולים חתוכים
  • 5 תפו"א חתוכים גס
  • 2 כפות סילאן
  • כף מלח
  • כף פפריקה

מתכון של עמית "אמא מכינה"

איך מכינים?

.מטגנים בצל בתוכנית בישול/צריבה מוסיפים את קוביות הבשר וצורבים מכל הצדדים/

מוסיפים את תפו"א, השעועית והגריסי פנינה.

מפזרים מעל את הקבנוסים והעצמות מוח.

מתבלים במלח ופפריקה

מוסיפים מים לכיסוי וסמ יותר.

מוסיפים את הסילאן ומערבבים.

נותנים לסיר לרתוח ומניחים עליו את הקישקע בזהירות.

מעבירים לבישול איטי על HI.

לפני השינה מעבירים ל LO עד שאוכלים.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר