מתכון של מיטל ברכה
5 דקות עבודה ויצאו לי 2 קערות ענקיות
לוקחים 2 כרוביות יחסית קטנות, משרים במים עם חומץ בכדי לנקות חרקים.
במעבד מזון שמים: חבילת בצל ירוק, חבילת פטרוזיליה, חבילת כוסברה, חבילת נענע (אל תוותרו על הנענע!), מקלות סלרי
שמים על תוכנית פולסים.
(לא נכנס הכל בפעם אחת אז עשיתי כמה נגלות)
שופכים הכל לקערה ומכניסים את הפלחי כרובית (אחרי שטיפה ולייבש אותם במגבת) מפעילים גם על פולסים עד שזה יוצא דק דק..
מערבבים הכל ביחד ומוסיפים בסוף:
חמוציות (ללא סוכר), גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, גרידת לימון.
ולפני ההגשה מתבלים המלח, פלפל ושמן זית.