מתכון של עמית (אמא מכינה)
קודם כל לוקחים כרובית שלמה ומוציאים לה את הליבה בזהירות בלי שתתפרק.
מבשלים בסיר עם מים רותחים וטיפה מלח עד מתרככת אבל לא יותר מידי.
מוציאים ומקררים.
ממלאים את הכרובית בין החורים עם בשר טחון מתובל לפי טעמכם.
מניחים בתבנית מתאימה ומפזרים מעל שמן זית ומלח.
על מנת שיהיה עישון ממלאים את תא העישון בפלטים. שמים על תוכנית “עישון”, 100 מעלות כ 40 דק’.
לוחצים על כפתור התחלה / עצירה, ומתחילים את תהליך העישון.
בסיום התוכנית הוציאו ושפכו מעל טחינה גולמית והגישו.