גודל המנה: 6
זמן הכנה: 40
רכיבים:
  • כרובית
  • חצי קילו תערובת קציצות
  • שמן זית
  • מלח
  • טחינה גולמית

מתכון של עמית (אמא מכינה)

‎קודם כל לוקחים כרובית שלמה ומוציאים לה את הליבה בזהירות בלי שתתפרק. ‎

מבשלים בסיר עם מים רותחים וטיפה מלח עד מתרככת אבל לא יותר מידי.

מוציאים ומקררים. ‎

ממלאים את הכרובית בין החורים עם בשר טחון מתובל לפי טעמכם.

‎מניחים בתבנית מתאימה ומפזרים מעל שמן זית ומלח. ‎

על מנת שיהיה עישון ממלאים את תא העישון בפלטים. ‎שמים על תוכנית “עישון”, 100 מעלות כ 40 דק’.

לוחצים על כפתור התחלה / עצירה, ומתחילים את תהליך העישון. ‎

בסיום התוכנית הוציאו ושפכו מעל טחינה גולמית והגישו.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר