מתכון של עמית "אמא מכינה"
במעבד מזון מרסקים עם דיסקית הפומפיה הגדול גזרים, קישואים ותפו"א .
בקערה שמים חיתול טטרא ושופכים מעל.
מחליפים לסכינים ומרסקים כוסברה, פטרוזליה, בצל ושומים.
מוסיפים לירקות וסוחטים טוב טוב.
שמים בקערה ומערבבים עם ביצים וקמח.
מתבלים במלח, פלפל וכורכום.
מערבבים טוב ומקצצים קציצות.
מחממים את המכשיר על תוכנית אייר פרי (טיגון) 180 מעלות ושמים 30 דק' (שיהיה לכמה נגלות) שהופיעה הודעה שניתן להכניס את האוכל מרססים בשמן ומסדרים על התבנית ומרססים מעליהם.
בודקים עד שמוכן בערך 15-20 דק' תלוי גם בגודל.
תגישו עם מטבל שמנת או בתוך כריך