זמן הכנה: 6 דק'
רכיבים:
  • דג לברק טרי שלם
  • לימון
  • שמן זית
  • שום כתוש
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מלח גס
  • פלפל

מתכון של מיטל ברכה

בקערה מערבבים כוסברה קצוצה, שמנ"ז ושום. מכניסים בחלק הפנימי של הדג פרוסות לימון ומברשים מהמרינדה. חורצים בחלק העליון חריצים ומכניסים גם בחריצים מהמרינדה. מפסרים מעל קצת מלח גס ופלפל שחור גרוס.

מדליקים את הגריל על גריל High ל6 דקות שמבקש להכניס מכניסים. אין צורך להפוך את הדג באמצע.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר