מתכון של מירי קנורוזובסקי
בצק ממולא תפוחי אדמה עם בצל מטוגן וגם מתוק עם דובדבנים
טעם של ילדות כמה פשוט ככה טעים!!
מכינים את הבצק – שמים במיקסר עם וו לישה
, סוכר, מלח , כף שמרים, שמן חמניות
מוסיפים את הכוס מים חמימים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
לאחר מכן מוסיפים כוס מים רותחים ומעבדים עד לבצק רך
הבצק יוצא נעים למגע.
לקרוץ עיגולים עם כוס ולמלא מה ש בא לכם.
המלוי פה זה תפוחי אדמה מבושלים שמעכתי לפירה עם בצל מטוגן וקצת שמנת לבישול 15%
לגבי גרסה מתוקה – דובדבן קפוא עם קצת סוכר.
לסיום למרוח בביצה טרופה.
להדליק על תוכנית אפיה 180 מעלות כ9 דק'
בתאבון!!

