מתכון של עמית "אמא מכינה"
כיצד מכינים?
לוקחים דף פילו ומרססים בשמן זית. משבצים עליו את העלים הקטנים של הווסאבי ברווחים אחד מהשני. מקפלים את הדף לחצי מעל העלים ככה שהם נמצאים בין 2 הדפים. מניחים את פרוסת הפטה במרכז ומקפילים את הדף כמו מעטפה. מדליקים את הנינג'ה על תוכנית אייר פרי 190 מעלות. כשסיים לחמם מוסיפים את המאפה. מוציאים שהדפים שזופים. ניתן להפוך באמצע הזמן שכל הצדדים יקבלו צבע שזוף. לאחר שהוצאתם את המאפה פזרו מעל מלא דבש כשחם ופקאנים קצוצים גס.
הערות
אייר פרי = טיגון/טיגון באוויר חם/אייר קריספ ( בכל מכשיר זה נקרא אחרת) ניתן להשתמש גם בדף שלם ולהניח עליו דף נוסף. זה יצור יותר שכבות של דפים.