זמן הכנה: 30 דק'
רכיבים:
  • טורטיה גדולה
  • 3 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • אורגנו
  • פטה/בולגרית
  • פטריות
  • עגבניות

מתכון של סיון מאיה

לשמן תבנית עגולה (אני שמתי מעל נייר).

להניח טורטייה גדולה שתבצבץ בשוליים.

לטרוף 3 ביצים עם כף גדושה גבינה לבנה/קוטג.

להוסיף מלח, פלפל, אורגנו.

למזוג לטורטייה.

להוסיף גבינת פטה/בולגרית.

להוסיף פטריות, עגבניות.

אפשר תרד מעל. אני פרסתי בצל. לערבב בעדינות כך שגם החלק העליון יהיה טבול מעט בבלילה.

מצב אפייה 170 מעלות כחצי שעה (יש לי דגם xl).

אם יש לכם רשת (כמו בתמונה) ,אחרי כ10 דק שזה מתייצב, לחלץ מהתבנית ולהמשיך אפייה.

לבדוק לעיתים שלא נוזלי. אולי מצריך להעלות ל180 מעלות. זה תלוי בכמות הגבינה והירק ששמתם.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר