מתכון של רויטל נחום
מדליקים את המכשיר על תוכנית בישול צריבה, צורבים את הפיטריות עם טיפה שמן, אחרי שהן משחימות מוסיפים את הירקות הקשים, פה נכנסים גם הרטבים עם טיפה מים כדי שלא ידבק לסיר.
אחרי בערך 5 דקות מוסיפים את שאר הירקות ואת העוף, מוסיפים עוד בערך 2 כוסות מים רותחים מתקנים טעמים, סוגרים את המכסה ושמים על תוכנית סיר לחץ ל2 דקות ולשחרר.
לאחר מכן מכניסים את הנודלס ( אם צריך להוסיף עוד טיפה מים לא הרבה) סוגרים לבישול/ צריבה על חום גבוה למשך 6 דקות.
בתאבון