רכיבים:
  • 5-6 עגבניות
  • פלפל חריף
  • 1/4+1/2 שמן
  • 5 שיני שום
  • כף וחצי פפריקה מתוקה
  • מלח

מתכון של עמית "אמא מכינה"

שמים בכלי האייר פרי (עם החורים) את העגבניות והפלפל. מדליקים על תוכנית גריל עד שהם שרופים.

מעבירים לשקית ונותנים לעמוד כמה דק'.

את העגבניות מקלפים וקוצצים דק והפלפל לקוביות.
מדליקים על תוכנית בישול צריבה. שמים כרבע כוס שמן ומוסיפים את העגבניות והפלפל הקצוצים הכנסתי לסיר חותכים 5 שיני שום לקוביות קטנות ומוסיפים גם. מבשלים עד שכל הנוזלים התאדו.

בקערה מערבבים כחצי כוס שמן, כף וחצי פפריקה מתוקה (למי שאוהב חריף להוסיף גם פפריקה חריפה) ומלח לפי הטעם.

שופכים לתוך הסיר ומערבבים.
ממשיכים בבישול עד שכל הנוזלים התאדו והמטבוחה סמיכה.

ניתן לשחק עם עוצמת החום במידה והמטבוחה נשרפת לכם.

תהנו!

הוסף את התגובה שלך

צור קשר