מתכון של עמית "אמא מכינה"
מתחילים בטיגון בצל גדול עם קצת שמן על תוכנית בישול צריבה.
מוסיפים 4 שיני שום חתוכים לטבעות. שמים כף פפריקה מתוקה, כפית כורכום וחצי כפית כמון.
מוסיפים כף סוכר וכף מלח ומערבבים טוב.
מוסיפים רסק קטן ומים רותחים בערך ליטר – ליטר וחצי.
מכניסים פנימה 3 מקלות סלרי ודלעת חתוכה גס.
נותנים לו לרתוח ורק אז מכניסים פנימה את הקובות הקפואות.
מעבירים לתוכנית סיר לחץ hi כ 30 דק' ושחרור מהיר.
יוצא מושלם!