זמן הכנה: כ60 דק'
רכיבים:
  • חצי קילו בשר טחון טרי ( אני אוהבת שומני) .
  • חצי חבילה של לקט פיאסטה מקסיקנית של סנפרוסט
  • מלקות סלרי בגודל אצבע
  • חבילת רסק קטנה
  • כוס של שעועית לבנה
  • כוס גריסי פנינה
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • כף לילו ספייס
  • כפית פפריקה מעושנת
  • חצי כפית המפולפלת של איילת
  • כף שטחה מלח
  • כליטר וחצי מים רותחים

מתכון של עמית "אמא מכינה"

זה מסוג המרקים שאני הכי אוהבת בחורף.
מרק עם מלא מרקמים וטעמים.
אז קודם כל אני אגיד שזה מרק של עצלנים בתכלס ההכנה שלו גג 5 דק'.
אז מה שאתם צריכים לשים על השיש שיהיה מוכן – בשר טחון טרי , לקט פיאסטה מקסיקנית של סנפרוסט
מלקות סלרי, רסק קטן, שעועית לבנה, גריסי פנינה, פפריקה מתוקה, לילו ספייס, פפריקה מעושנת, המפולפלת של איילת, מלח, מים רותחים.

שמים קצת שמן זית בסיר של הסמארט ליד/פודי
מטגנים על תוכנית בישול/צריבה את הבשר הטחון קלות עד שמשנה צבע.
מוסיפים את הרסק והתבלינים.
מערבבים טוב ואז מוסיפים את שאר המרכיבים והמים הרותחים בסוף.
מדליקים על תוכנית סיר לחץ hi שעה ( כי יש קטניות לא מבושלות).
התכוננו למרק מטורף!
מבטיחה לכם שיחוסל….

הוסף את התגובה שלך

צור קשר