רכיבים:
  • כרוב
  • תבלינים שאוהבים
  • שמן
  • מלח
  • פלפל

מתכון של עמית "אמא מכינה"

בעיני זאת התוספת הכי כיפית בעל האש עם טחינה גולמית מעל.

משהו בכרוב השרוף עושה אותו מושלם.

חותכים כרוב לפרוסות, נסו לחתוך פרוסות דקות ואחידות.

מניחים על נייר אפיה שופכים שמן זית ומתבלים כמו שאוהבים… הוא הולך מעולה גם רק עם מלח ופלפל.

אני הפעם השתמשתי בתערובת אליקו של התבלינים של איילת שנתן לו טיפה פיקנטיות.

הכנסתי לתנור אובן על צליה 190 מעלות כ20 דק'

עד שקיבל צבע שחום.

ניתן גם להכין בגריל על תוכנית צליה 190 מעלות כ10 דק' או עד שהוא מספיק שזוף עבורכם.

הוצאתי ופיזרתי מעל טחינה גולמית.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר