גודל המנה: 6
זמן הכנה: 15
רכיבים:
  • כרוביות מפורקות לפרחים
  • חופן חמוציות
  • שקדים פרוסים קלויים
  • בצל ירוק
  • 2 כפות חומץ בין יין אדום
  • 2 כפות סילאן
  • כפית חרדל דיז'ון

מתכון של עמית "אמא מכינה"

כיצד מכינים?

את הכרובית מפרקים לפרחים. מבשלים עד שרך אבל לא מתפרק ( בסמארט ליד, סיר לחץ דקה עם 2 כוסות מים רותחים) לאחר מכן מפעילים על אייר פרי 200 מעלות עד שמוכן. מערבבים את הרוטב בכלי אטום. שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר