מתכון של עמית "אמא מכינה"
לביבות שממש פשוט להכין, ולא צריך לגרד.
כיצד מכינים?
חותכים גזר לרצועות דקות, חופן כרוב לרצועות דקות, רבעבצל סגול לחצאי טבעות, בצל ירוק לרצועות קצרות וכוסברה
לפי הטעם.
בקערה מערבבים קמח, קורנפלור, הקראנצ'ית של איילת, מים
קרים.
מוסיפים את כל הירקות שחתכנו ומערבבים עד שאין גושים.
מדליקים את הנינג'ה על תוכנית מחבת מי שאין לו יכול תוכנית
אייר פרי.
משמנים את התבנית ומניחים מעל את הבלילה בצורה אחידה
ולא עבה. נותנים כ 2 דק' על מחבת ואז מעבירים לאייר פרי 190
מעלות שמים 8 דק' בזמן. הופכים אחרי כ 3. תדאגו שהתחתית
משומנת. יוצא קריספי בטירוף וממש טעים!
הערות
בקערה מערבבים רבע כוס סויה, כפית חומץ אורז ותערובת אליקו של איילת (אם אין
(רוצים רוטב טעים? לכם תשימו קצת צ'ילי