זמן הכנה: 30 דק'
רכיבים:
  • 3/4 כוס שמן
  • 2 ביצים L
  • 1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • 2 גביעי יוגורט 3% (300 גר)
  • 1.5 כוס סוכר
  • 2 כוסות+2 כפות קמח (300 גר)
  • 1 שקית אבקת אפייה

מתכון של סיון מאיה

מתכון ל2 תבניות אינגלייש קייש

טורפים בקערה: שמן, ביצים, קליפה ומיץ לימון, יוגורט וסוכר לבלילה אחידה.

מנפים מעל הקמח ואבקת אפייה ומערבבים עד הטמעת הקמח בבלילה.

לאפות בנינגה : bake. 150 מעלות. 30 דקות

קיסם יבש

אפשר להוסיף זיגוג קל על העוגה:

לערבב קצת אבקת סוכר, כפית מיץ לימון וקצת גרידה, כף מים רותחים. לערבב ולהבריש העוגה.

העוגה נשמרת שהיא עטופה/סגורה היטב עד 4 ימים בחוץ

הוסף את התגובה שלך

צור קשר