רכיבים:
  • 1 לימון גדול
  • 3/4 כוס סוכר
  • 170 גר' קמח שקדים
  • 6 ביצים מופרדות
  • כפית תמצית רום

מתכון של עמית "אמא מכינה"

מי כמוני אוהב עוגת ולימון? מה יותר טעים מעוגת לימון!?

והשוס הגדול הוא בלי קמח חיטה!

מתחילים בהכנה של הלימון, שמים בסיר של הפודי / סמארט ליד 2 לימונים שלמים (אחד ספייר) ומכסים במים. מדליקים על סיר לחץ על lo כ35 דק' .

בנתיים מפרידים את הביצים.

בקערה של החלמונים (צהוב) שמים את הסוכר, קמח השקדים ותמצית הרום.

כאשר הסיר סיים את העבודה והוצאת את הקיטור. להעביר בזהירות לקערה את הלימון ולחתוך ל2 להוציא את כל הגרעינים. לתת לו טיפה להתקרר ולשים בכוס של הבלנדר ולטחון.

להוסיף לקערה עם כל הדברים ולערבב.

להקציף את החלבונים לקצף יציב ולקפל עם התערובת השניה.

לרסס תבניות אישיות או תבנית גדולה ולשים את הבלילה. לא לשים עד הסוף.

להכניס לנינג'ה גריל על bake ב160 מעלות ל25 דק' אחרי שהתחמם.

לפודי/ סמארט ליד להכניס ולהדליק על אפיה/צליה 160 מעלות 25 דק'.

בתנור אובן לחמם ל 160 מעלות ו 35 דק'.

*אפשר להחליף את הסוכר בחצי כוס דבש.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר