זמן הכנה: כ17 דק'
רכיבים:
  • 3 ביצים
  • כוס סוכר ( אפשר להוריד מהכמות)
  • 180 גר' קמח
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • קינמון/המתוקה של איילת
  • כפית תמצית וניל
  • קצת מלח
  • שמנת לבישול 15% (אל תשימו יותר אחוזים)

מתכון של עמית "אמא מכינה"

אני אוהבת לפתוח את שישי בבוקר עם הכנת עוגה. הריח ממלא את הבית ועושה אוויר של סופ"ש.
זה השבוע השני שאני מכינה עוגת מייפל.
השבוע שיניתי מרכיב אחד בגלל שפשוט לא היה לי וזה שינה לגמרי את העוגה לטובה והייתי חייבת לרשום לכם את המתכון כי הוא פשוט מושלם!

בקערה מערבבים – ביצים, סוכר, קמח, אבקת אפיה, קינמון/המתוקה של איילת, תמצית וניל, מלח, שמנת לבישול

מערבבים הכל טוב שלא יהיו גושים ושופכים ל2 תבניות אינגלייש קייק משומנות.
עכשיו יש 2 אפשרויות לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים או כמו שאני עושה להשאיר נקי ללא כלום.
מכניסים לתנור אובן של נינג'ה על 180 מעלות כ30 דק'.

בנינגה גריל על תוכנית אפיה 180 מעלות כ17 דק'
עכשיו חשוב להוציא בסיום ולחוקר עם קיסם ולשפוך ישר מייפל. כמה מייפל? כמה שאת חושבים שצריך.
רוצו להכין וספרו איך יצא.

קישור לריל – https://www.instagram.com/p/C1bxLo8oVeQ/

הוסף את התגובה שלך

צור קשר