זמן הכנה: 30 דק'
רכיבים:
  • בצל גדול
  • 3 גמבות
  • 2 עגבניות
  • ראש שום
  • 3 כרעים
  • כף וחצי פפריקה מתוקה
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • תפוא לפי הכמות שרוצים

מתכון של עמית "אמא מכינה"

מתחילים בטיגון בצל על תוכנית בישול/צריבה כשחום מוסיפים גמבות חתוכות עבה, עגבניות חתוכות קטן קטן, שום חתוך לטבעות , כרעיים (תשימו כמה שאתם צריכים) ומים רותחים שכמעט מכסים את המצרכים.

מתבלים בכף וחצי פפריקה, מלח ופלפל לפי הטעם.

מוסיפים תפו"א חתוכים יחסית גס.

מביאים לרתיחה ומעבירים לתוכנית סיר לחץ 30 דק'.

לסיום ניתן להוציא חלק מהנוזלים (אחלה ציר) ולהמשיך לבשל קצת להצטמצם.

הולך מעולה גם עם אורז

תהנו!

הוסף את התגובה שלך

צור קשר