גודל המנה: 3 מנות
זמן הכנה: 20 דקות
רכיבים:
  • קילו בשר טחון
  • 3 כפות צ'ימיצ'ורי
  • שמן פיתות

מתכון של עמית "אמא מכינה"

הנה מתכון שנולד פשוט מניסוי. לאחר שהכנתי צ'ימצורי ונשאר לנו בשר טחון,
החלטנו לתבל עם הצ'ימצורי. זה הוסיף כל כך הרבה טעמים.

כיצד מכינים?
חותכים את הפיתות לרבעים
בקערה שמים את הבשר הטחון רצוי עם אחוזי שומן גבוהים הצימוצורי .
מערבבים הכל טוב עד שהכל אחיד.
לוקחים את הרבע הפיתה וממלא בבשר.
משמנים את הפיתות מבחוץ.
כ 10 דק. low מדליקים את הנינג'ה גריל על תוכנית גריל
מוסיפים את הפיתות לאחר שסיים את החימום וביקש להוסיף
את האוכל.
לאחר 5 דק' הופכים את העראיסים על מנת שיקבלו סימן גם
בצד השני.

הערות
הכי כייף להגיש עם טחינה וחריף.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר