מתכון של עמית "אמא מכינה"
פוטטוס כל כך פשוטים! שאפשר להכין אותם בכל מכשירי הנינג'ה בתוכנית אייר פרי (טיגון).
מה שהכי חשוב זה לחתוך אותם לסירות לא עבות מידי. זה מה שמאפשר להם להיות מוכנים מהר.
שמים אותם בקערה ומתבלים עם תבלינים שאוהבים. אני תיבלתי בשום גבישי, לילו פייס ופפריקה מעושנת של התבלינים של איילת.
מוסיפים קצת שמן זית ומלח ומערבבים טוב.
מדליקים על תוכנית טיגון/אייר פרי 190 מעלות, 30 דק' לאחר החימום מכניסים ומסדרים שיהיה בשכבה אחת.
באמצע מערבבים בזהירות.
מידי פעם בודקים אם מוכן. זה לא חייב להגיע עד לסוף הזמן.
תגישו עם מטבל טעים.
תהנו