מתכון של איה ששון
חובבי הבשר והפיקניה בפרט זה מתכון בשבילכם!
את הנתח הזה אני מכינה בבית לפחות 2-3 פעמים בחודש,עד היום בתנור ובהצלחה רבה.
היום ניסיתי בפעם הראשונה בנינג׳ה, הייתי סקפטית, פחדתי שיתייבש בגלל הזמנים והטמפרטורה שלא היתה לי אופציה פחות מ120 מעלות כמו שאני רגילה בתנור.
מחברים את המדחום לנתח, מפעילים את הנינג׳ה על רוסט 120 מעלות ,חום פנימי 55.
(בתנור אני תמיד מוציאה ב54).
הוצאתי את הנתח בחום 50, למנוחה 20 דקות עטוף בנייר אפייה וכסף.
לאחר המנוחה הכנסתי לגריל HIGH חום גבוה והנה התוצאה .
האמת…יצא הרבה יותר מוצלח מהתנור,רך,עסיסי ובחצי מהזמן!!

