מתכון של מורן ועלני
שמים את כל המרכיבים בקערת המיקסר.
מעבדים לבצק אחיד.
יוצרים את צורת הפריקסה.
מורחים שמן על כל אחד
מחממים את הנינגה על תוכנית אייר פריי (טיגון) 180 מעלות 10 דק'.
כשחם מכניסים פנימה והופכים באמצע 5 דק מכל צד אפשר
מתכון של מורן ועלני
שמים את כל המרכיבים בקערת המיקסר.
מעבדים לבצק אחיד.
יוצרים את צורת הפריקסה.
מורחים שמן על כל אחד
מחממים את הנינגה על תוכנית אייר פריי (טיגון) 180 מעלות 10 דק'.
כשחם מכניסים פנימה והופכים באמצע 5 דק מכל צד אפשר