זמן הכנה: 5 דק'
רכיבים:
  • 4 עגבניות
  • 3 שיני שום פרוסות
  • בצל גדול קצוץ
  • 2 – 3 כוסות מים
  • כף רסק עגבניות
  • 3 – 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • כפית פפריקה
  • כפית סוכר
  • כף שטוחה
  • א. מרק
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח

מתכון של רויטל נחום

אני אוהבת להשתמש ברטבים עם עבניות שרי תמר, הן מתוקות.

רוטב עגבניות:

4 עגבניות

בצל גדול קצוץ

3 שיני שום פרוסות

2 – 3 כוסות מים

כף רסק עגבניות

3 – 4 כפות פטרוזיליה קצוצה

כפית פפריקה

כפית סוכר

כף שטוחה א. מרק

פלפל שחור גרוס

מלח

מטגנים את הבצל עד להשחמה על תוכנית בישול/ צריבה.

מוסיפים את השום מטגנים עוד 2,3 דק׳.

לוקחים חופן עגבניות שרי ( לא ספרתי אבל ניראה לי לקחתי בסביבות ה10 עגביות).

חותכים אותן לחצי ושמים בסיר.

שמים 4 כוסות מים רותחים ( אני שמתי על שקית שלמה של פסטה 4 כוסות גדולות של מים, יצא בול).

מוסיפים גם את התבלינים, לפני שמעבירים לסיר לחץ מוסיפים תיבלון אם צריך.

מעבירים לסיר לחץ על חום גבוהה לזמן של 5 דק׳.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר