מתכון של רויטל נחום
אני אוהבת להשתמש ברטבים עם עבניות שרי תמר, הן מתוקות.
4 עגבניות
בצל גדול קצוץ
3 שיני שום פרוסות
2 – 3 כוסות מים
כף רסק עגבניות
3 – 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית פפריקה
כפית סוכר
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
מטגנים את הבצל עד להשחמה על תוכנית בישול/ צריבה.
מוסיפים את השום מטגנים עוד 2,3 דק׳.
לוקחים חופן עגבניות שרי ( לא ספרתי אבל ניראה לי לקחתי בסביבות ה10 עגביות).
חותכים אותן לחצי ושמים בסיר.
שמים 4 כוסות מים רותחים ( אני שמתי על שקית שלמה של פסטה 4 כוסות גדולות של מים, יצא בול).
מוסיפים גם את התבלינים, לפני שמעבירים לסיר לחץ מוסיפים תיבלון אם צריך.
מעבירים לסיר לחץ על חום גבוהה לזמן של 5 דק׳.