זמן הכנה: 4 דק'
רכיבים:
  • 1 בצל
  • חצי סלסלת פטריות
  • 4 שיני שום
  • 2 שמנת מתוקה 15% (סה"כ 500 מ"ל)
  • חבילת פסטה
  • כ500 מל מים רותחים
  • מלח
  • פלפל
  • כפית פונגי של איילת (לא חובה)

מתכון של עמית (אמא מכינה)

חותכים לקוביות בצלים ופטריות.

מדליקים את המכשיר על תוכנית בישול צריבה.

שמים חמאה לפי הטעם.

מטגנים קלות כמה דקות.

מוסיפים את שיני השום, השמנת המתוקה והפסטה.

מוסיפים את המים הרותחים שהם מכסים בקצת את הפסטה.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

למי שיש את פונגי של התבלינים של איילת יכול להוסיף כפית.

סוגרים את המכסה ומדליקים על תוכנית סיר לחץ 4 דק' (מי שיש לו שחרור מהיר ניתן לשים)

בסיום התוכנית פותחים ומערבבים.

מגרדים מעל פרמזן.

תהנו!

הוסף את התגובה שלך

צור קשר