מתכון של עמית (אמא מכינה)
מה שאני הכי אוהבת בשימוש סיר הלחץ של פודי, שניתן לשים הכל לסגור את הסיר ותוך כמה דק' בודדות יש אוכל מוכן!
מדליקים את המכשיר על תוכנית בישול/צריבה.
בסיר שמים חמאה, שיני שום כתושות, קופסאת עגבניות מרוסקות, שמנת מתוקה.
מתבלים מלח, פלפל שחור, סוכר, פילדלפיה
מוסיפים חבילת פסטה ומים רותחים עד גובה הפסטה.
מפעילים על תוכנית סיר לחץ 5 דק'.
משחררים לחץ ומערבבים טוב
מפזרים מעל הרבה פרמז'ן ומגישים.