זמן הכנה: 5 דק'
רכיבים:
  • 50 גר' חמאה
  • 2 שיני שום כתושות
  • קופסאת 240 גר' עגבניות מרוסקות ( לא רסק עגבניות)
  • שמנת מתוקה
  • כפית מלח
  • קצת פלפל שחור
  • כפית סוכר
  • כפית פילדלפיה

מתכון של עמית (אמא מכינה)
מה שאני הכי אוהבת בשימוש סיר הלחץ של פודי, שניתן לשים הכל לסגור את הסיר ותוך כמה דק' בודדות יש אוכל מוכן!
מדליקים את המכשיר על תוכנית בישול/צריבה.

בסיר שמים חמאה, שיני שום כתושות, קופסאת עגבניות מרוסקות, שמנת מתוקה.
מתבלים מלח, פלפל שחור, סוכר, פילדלפיה
מוסיפים חבילת פסטה ומים רותחים עד גובה הפסטה.
מפעילים על תוכנית סיר לחץ 5 דק'.
משחררים לחץ ומערבבים טוב
מפזרים מעל הרבה פרמז'ן ומגישים.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר