זמן הכנה: כ20 דק'
רכיבים:
  • קילו פרגיות נקיות חתוכות לקוביות
  • בצל אחד קצוץ גס
  • 4 כפות שמן
  • 4 כפות מים
  • כפית פפריקה
  • כף סוכר חום
  • 3 כפות טריאקי
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • קצת פלפל שחור
  • רבע כפית כורכום
  • כפית מלח

מתכון של סיוון צרור

מערבבים את כל המצרכים בקערה.

לחמם את הנינג'ה לתכנית רוסט 190 מעלות.

לפזר כף שמן ולשים את הבצל "לטגן" 3 דקות.

להוסיף את הפרגיות ולערבב יחד לכסות ל2 דקות.

להוסיף את כל הרוטב מעל.

לסגור ל12-14 דקות.

לערבב ולשים על גריל med ל 3 דקות בלבד .

הוסף את התגובה שלך

צור קשר