מתכון של עמית (אמא מכינה)
לכל בעלי הגריל 653 זה בשבילכם כי המתכון בתוכנית מחבת.
לוקחים חלה וחותכים יחסית עבה. עושים בזהירות חתך בפנים רק בשביל ליצור כיס. מכניסים קוביות שוקולד.
מדליקים את הגריל על תוכנית מחבת 200 מעלות ונותנים להתחמם.
משקשקים בקערה יחסית רחבה 2 ביצים ובערך חצי כוס חלב.
שהמכשיר חם משנים קצת את התבנית החלקה.
טובלים את החלה ודואגים שהיא ממש ספוגה. לא לשכוח שהיא מאוד עבה.
מניחים על הפלטה וסוגרים את המכסה. נותנים כ3 דק להיות סגור ואז פותחים והופכים את החלה ונותנים כ1-2 דק' נוספות עד שגם הצד השני מוכן.
להגשה פזרו אבקת סוכר.
הנה שדרגתי לכן את הפרנצ' טוסט! תהנו!
ריל בפייסבוק – https://www.facebook.com/reel/919270259505536
ריל אינסטגרם – https://www.instagram.com/p/C3fXx4FIU5l/
*לכל מי שאין את תוכנית המחבת אפשר לעשות על אייר פרי הזמנים הם שונים.