המתכון "הסודי" של מייג'ור (רס"נ במיל' דימ') עדן אוריון
המתכון:
למגש קילו שוקיים, כנפיים, עוף מפורק וכו'
2 כוסות קמח
1/2 כוס קורנפלור
שקית אבקת אפייה (אם הקמח תופח אז לא צריך)
כפית גדושה פפריקה
כפית מלח
פלפל גרוס
כל מני תבלינים אחרים "סודיים" שבא לכם עליהם
מערבבים היטב
בקערה אחרת:
2 ביצים
2 כפות שמן
תבלינים שמתאימים לכם
מערבבים היטב
מצפים את כל השוקיים/כנפיים/חלקי העוף, בתערובת הקמח הנ"ל.
טובלים את החלקים המצופים היטב בתערובת הביצים
ושוב מצפים בתערובת הקמח הנ"ל
מחממים נינג'ה או כל תואם לתוכנית אייר-פרי, חום 200 מעלות.
מסדרים במגש המתאים את כל החלקים המצופים.
מרססים היטב בשמן (תחשבו כל הזמן שזה במקום לחמם בקבוק שמן שלם בסיר)
13-15 דקות , להפוך ושוב 13-15 דקות.
בינתיים תכינו סלט קולסלואו, וכשיהיה מוכן אז בתיאבון.
צליל הקריספיות של הציפוי הנשבר בשיניים ועסיסיות העוף בפנים מובטחים.