רכיבים:
  • מגש קילו שוקיים, כנפיים, עוף מפורק
  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • שקית אבקת אפייה (אם הקמח תופח אז לא צריך)
  • כפית גדושה פפריקה
  • כפית מלח
  • פלפל גרוס

המתכון "הסודי" של מייג'ור (רס"נ במיל' דימ') עדן אוריון

המתכון:

למגש קילו שוקיים, כנפיים, עוף מפורק וכו'

בקערה מערבבים:

2 כוסות קמח

1/2 כוס קורנפלור

שקית אבקת אפייה (אם הקמח תופח אז לא צריך)

כפית גדושה פפריקה

כפית מלח

פלפל גרוס

כל מני תבלינים אחרים "סודיים" שבא לכם עליהם

מערבבים היטב

בקערה אחרת:

2 ביצים

2 כפות שמן

תבלינים שמתאימים לכם

מערבבים היטב

מצפים את כל השוקיים/כנפיים/חלקי העוף, בתערובת הקמח הנ"ל.

טובלים את החלקים המצופים היטב בתערובת הביצים

ושוב מצפים בתערובת הקמח הנ"ל

מחממים נינג'ה או כל תואם לתוכנית אייר-פרי, חום 200 מעלות.

מסדרים במגש המתאים את כל החלקים המצופים.

מרססים היטב בשמן (תחשבו כל הזמן שזה במקום לחמם בקבוק שמן שלם בסיר)

13-15 דקות , להפוך ושוב 13-15 דקות.

בינתיים תכינו סלט קולסלואו, וכשיהיה מוכן אז בתיאבון.

צליל הקריספיות של הציפוי הנשבר בשיניים ועסיסיות העוף בפנים מובטחים.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר