הפיצה הזאת ממזמן החליפה אצלנו את הפיצה הרגילה…
מתחילים עם לקלות חציל בנינג'ה גריל על max כ20 להפוך באמצע. לתת להתקרר ולרוקן.
בנתיים להכין בשמל בסר – 50 גר' חמאה ממיסים. מוסיפים 50 גרם קמח ומערבבים שופכים פנימה 500 מ"ל חלב (אפשר חלק להחליף בשמנת) ומערבבים כל הזמן עד שמסמיך ומתאחד. מתבלים במלח ופלפל.
בנתיים טוחנים את החציל בנינג'ה ומוסיפים לבשמל. מתקנים טעמים.
ומרכיבים את הפיצה.
מרדדים את הבצק ושופכים כ3 כפות מהבשמל. מפזרים מעל גבנצ ומפזרים פטריות. מכניסים לתנור/גריל/פודי עד שמקבל צבע על תוכנית אפיה 180 מעלות.