זמן הכנה: 5 דק'
רכיבים:
  • 2 בצלים גדולים
  • 5 שיני שום
  • 4 עגבניות
  • 2 גמבות
  • פלפל חריף
  • חצי צרור פטרוזליה
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כוסות מים רותחים

מתכון של עמית "אמא מכינה"

מפעילים את הפודי או הסמארט ליד על תוכנית בישול/צריבה.

מוסיפים קצת שמן ואת הבצלים שחתכנו לקוביות.

לאחר טיגון קל מוסיפים פנימה שום, עגבניות, גמבות ופלפל חריף (כל אחד לפי הכמות שלו).

אחרי בישול קצר מוסיפים גם את הפטרוזליה

ומתבלים במלח, פלפל.

לסיום מוסיפים לפחות 2 כוסות מים רותחים ומערבבים

סוגרים על תוכנית סיר לחץ ל5 דק'

בסיום התוכנית אני נותנת להתקרר ושמה בקופסא. ככה יש לי במקרר רוטב מוכן.

כשאני רוצה להשתמש אני שמה במחבת קטנה ומחממת ומוסיפה ביצים מעל ומבשל עד שמוכן.

תהנו

הוסף את התגובה שלך

צור קשר