זמן הכנה: כשעה
רכיבים:
  • נתח רוסטביף
  • מלח גס
  • פלפל גרוס
  • שמן זית
  • פפריקה מעושנת
  • פפריקה חריפה
  • כפית חרדל דיזון

מתכון של מיטל ברכה

לתיבול:

מורחים עליו מלח גס בנדיבות מכל הכיוונים ופלפל שחור גרוס ומכינים את התערובת לתיבול של: שמן זית, פפריקה מעושנת ופפריקה חריפה וכפית חרדל דיזון. מערבבים ומורחים מכל הכיוונים.

נותנים לו לנוח בחוץ כשעה.

אופן ההכנה:

מדליקים על תוכנית גריל MAX ל8 דקות (כ 4 מכל צד) לצריבה.

לאחר מכן מעבירים לתוכנית צלייה על 140 מעלות ל40 דקות – לדרגת צלייה מדיום ( 60 מעלות פנימי – רצוי לעבוד עם מדחום)

כשמוכן מוציאים החוצה ונותנים לו לנוח כ10 דקות לפני שחותכים

בתיאבון

הוסף את התגובה שלך

צור קשר