מתכון של מיטל ברכה
לתיבול:
מורחים עליו מלח גס בנדיבות מכל הכיוונים ופלפל שחור גרוס ומכינים את התערובת לתיבול של: שמן זית, פפריקה מעושנת ופפריקה חריפה וכפית חרדל דיזון. מערבבים ומורחים מכל הכיוונים.
נותנים לו לנוח בחוץ כשעה.
אופן ההכנה:
מדליקים על תוכנית גריל MAX ל8 דקות (כ 4 מכל צד) לצריבה.
לאחר מכן מעבירים לתוכנית צלייה על 140 מעלות ל40 דקות – לדרגת צלייה מדיום ( 60 מעלות פנימי – רצוי לעבוד עם מדחום)
כשמוכן מוציאים החוצה ונותנים לו לנוח כ10 דקות לפני שחותכים
בתיאבון