זמן הכנה: 18 דק'
רכיבים:
  • כף פפריקה מתוקה מעושנת
  • כפית מלח גס
  • זרעי כוסברה
  • פלפל אנגלי
  • בצל לבן
  • מי סודה
  • עגבניות
  • פלפל ירוק חריף
  • בצל
  • שום
  • שמן זית
  • פלפל גרוס
  • קוביות אנטריקוט

מתכון של שרון פפקין

מתבלים את הבשר, פפריקה מתוקה מעושנת , מלח גס

טוחנים במכתש ועילי זרעי כוסברה ופלפל אנגלי ומוסיפים פנימה.

מוסיפים בבצל לבן קצוץ וסחוט, מי סודה שנותנת עסיסיות לבשר מערבבים היטב ושמים במקרר ל 3 שעות.

שמים מתחת לרשת ירקות לצלייה: עגבניות, פלפל חריף ירוק בצל ושום עם שמן זית מלח גס ופלפל שחור גרוס.

מכינים מהבשר שיפודים ומניחים על הרשת.

מדליקים על תוכנית גריל 13 דקות ואז הופכים לעוד 3 דקות

הוסף את התגובה שלך

צור קשר