מתכון של מיטל ברכה
בקערה שמים פילה עוף טרי עם התבלינים (פפריקה מעושנת, כורכום, מלח, פלפל, אבקת שום יבש, והמסתי בצד חצי כף של משחת קארי צהוב)
מוסיפי לקערה ביצה אחת ונותנים לנוח חצי שעה שיספוג את כל הטעמים.
מצפים בפרורי לחם, מנחים על הקרש חיתוך ומרססים את כולם משני הצדדים עם ספריי שמן.
אפשר על חלק מהם להוסיף למעלה בזיליקום יבש (מוסיף המון! )
מדליקים את הנינג'ה גריל על תוכנית אייר פריי (טיגון באויר חם) 200 מעלות ל12 דקות שחם מניחים אותם בסלסלת האייר פרי באמצע הופכים.
יצא קריספי למות וטעיםםם!