מתכון של עמית (אמא מכינה)
מדליקים את המכשיר על בישול צריבה. מטגנים את הבצל שחתוך לחצי טבעות ומוסיפים גם את הפטריות שחתכנו.
שמים כוס אורז ו2 כוסות מים רותחים (ניתן להכפיל את הכמויות בהתאם).
מתבלים בכפית פונגי של התבלינים של איילת (או מרק פטריות) מלח לפי הטעם.
מעל מניחים נקנקיות או קציצות וסוגרים.
מעבירים לתוכנית ארוחה מלאה 190 מעלות 15 דק וזהו מוכן!
*ממש ממליצה להכפיל את הכמות של האורז והמים.
*ניתן להכין גם בסמארט ליד שיש תוכנית זהה.
קישור לריל באינסטגרם – https://www.instagram.com/p/C2ZNuEqIVzL/