זמן הכנה: 15 דק'
רכיבים:
  • בצל גדול
  • 5 שיני שום
  • 2 עגבניות
  • 2 גזרים
  • 3 מקלות סלרי
  • כוס וחצי עדשים חומות
  • כוס חומוס מושרה
  • כף כמון
  • כף כורכום
  • כף מלח
  • כפית חוויג’ (או כף מרק עוף)
  • חופן פטרוזליה
  • חופן כוסברה
  • ליטר וחצי מים

מתכון של עמית (אמא מכינה)

מטגנים על תוכנית בישול צריבה בצל חתוך לטבעות, מוסיפים את השום, העגבניות הקצוצות, הגזרים, הסלרי וכוס וחצי עדשים חומות שטופות וכוס חומוס מושרה. מוסיפים את התבלינים – כמון, כורכום, מלח, חוויג למרק (אבקת מרק) שמים כליטר וחצי מים רותחים. מביאים לרתיחה. מוסיפים פטרוזליה וכוסברה קצוצים לפי הטעם. כשרותח מעבירים לתוכנית סיר לחץ 15 דק’. לאחר שחרור הלחץ מוסיפים חופן – חופן וחצי אטריות ומדליקים שוב על תוכנית סיר לחץ 2 דק'. תהנו!

הוסף את התגובה שלך

צור קשר