רכיבים:
  • קובית חמאה
  • בצל גדול חתוך לרבעים
  • 4 שיני שום
  • פסטה
  • שמנת
  • מלח
  • פלפל

מתכון של עמית (אמא מכינה)

בחם קר שמים חמאה, בצל ושיני שום. מדליקים על saute. כאשר התוכניות מסתיימת מוסיפים סלקים ומפעילים על blend על מנת לטחון הכל. מוסיפים את השמנת, מלח ופלפל ושוב נותנים ערבוב קל עם blend .

מדליקים על cook בעוצמה high בשביל לחמם את הרוטב עד שיש ביעבוע קל.

מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

אני הכנתי פסטה מקמח עדשים כתומות. שמתי בפודי וכיסיתי במים. הדלקתי על סיר לחץ 3 דק'.

סיננתי את המים וערבבתי.

הגשתי עם פרמזן מעל.

תהנו!!

הוסף את התגובה שלך

צור קשר