רכיבים:
  • בצל גדול
  • 2 שיני שום
  • פילה עוף
  • 2 גזרים
  • קישוא
  • פאק צ'וי
  • פלפל חריף
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 3 כפות סויה
  • 2 כפות טריאקי
  • כף רוטב צ'ילי מתוק
  • חצי כפית שמן שומשום

מתכון של עמית (אמא מכינה)
כמו כל מתכון שלי מתחיל בטיגון בצל על תוכנית בישול/צריבה. את הבצל חתכתי לחצאי טבעות וטיגנתי עם מעט שמן זית.
מוסיפים 2 שום חתוך לטבעות.
שהבצל קיבל צבע מוסיפים את הפילה עוף שחתוך לקוביות. מטגנים עד שמשנה צבע ומוסיפים את 2 גזרים שחתוכים למקלות, קישוא חתוך למקלות, פאק צ'וי חתוך, פלפל חריף לפי הטעם ומטגנים קלות.

שמים את הנודלס ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים 3 כפות סויה, 2 כפות טריאקי, כף רוטב צ'ילי מתוק וחצי כפית שמן שומשום.

סוגרים על תוכנית סיר לחץ ומדליקים 2 דק'. כשמסתיים משחררים לחץ, פותחים ומערבבים.

אפשר להעביר אחר כך לגריל לכמה דק' לצבע וקרמול הרוטב.
תהנו!

הוסף את התגובה שלך

צור קשר