רכיבים:
  • 2 חצילים
  • גמבה צהובה
  • גמבה אדומה
  • חופן פטרוזליה
  • חופן כוסברה
  • לימון
  • 3 כפות חומץ
  • 3 שיני שום פרוסים דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן
  • חצי כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית כמון

מתכון של שני בן חנן

פרוסים את החצילים לעיגולים ואח"כ לרבעים, ממליחים ושמים במסננת לשעה וחצי שעתיים שיגירו נוזלים.

חותכים גמבה אדומה וצהובה לקוביות, קוצצים את הכוסברה והפטרוזליה.

למרינדה שמים בצנצנת- לימון, חומץ, שיני שום, שיני שום כתושות, שמן, פפריקה מתוקה, סוכר

מלח, פלפל שחור גרוס, כמון.

מערבבים טוב ושפוכים מעל הירקות.

שמים בכלי אטום.

תהנו

הוסף את התגובה שלך

צור קשר